vacature ontwerpKracht

opZoom timmert hard aan de weg in de zorg, woningbouw en herwaardering van bestaand vastgoed en is voor haar kantoor in Arnhem per direct op zoek naar ONTWERPKRACHT: een assistent ontwerper – assistent architect (m/v)! 

Met:
– 1 tot 3 jaar werkervaring
– ontwerpkracht en conceptueel denkniveau op HBO/WO-niveau 
– affiniteit met maatschappelijke ontwerpopgaven
– gefascineerd door context, historie en stedenbouw
– met de nodige handigheid met de gebruikelijke ontwerpprogramma’s

opZoom biedt je naast mooie, afwisselende projecten een uitdagende werkplek aan in een enthousiast team, waarbinnen je je kunt gaan ontwikkelen tot volwaardig projectarchitect. Spreekt de functie je aan, stuur dan vóór 1 oktober 2019 je cv en portfolio per wetransfer naar [email protected] of bel Marie-Jeanne op 026-3684270 voor meer informatie. 

Deze vacature is niet meer actueel.

Wij zijn opZoom – www.opzoom.nl