Georgios Antonopoulos


BIM – modelleur
[email protected]

In harmonie met het romantisme van architectuur en de pragmatiek van de realiteit, streeft Georgios Antonopoulos MSc. (1991) er voortdurend naar om elk project te doordrenken met een essentie die verder gaat dan louter functionaliteit.

Georgios begon zijn architectonische reis in 2009 aan de Technische Universiteit van Kreta (TUC), waar hij zijn passie voor architectonisch ontwerp en technisch tekenen ontwikkelde. Zijn reizen door verschillende landen verbreedde zijn horizon, maar het was tijdens een Erasmus-stage in Nederland in 2014 dat Georgios verliefd werd op het land en zijn levendige ontwerpcultuur. Geïnspireerd door deze ervaring nam hij de beslissing om permanent te verhuizen en zich onder te dompelen in de Nederlandse architectuurscene.

Georgios gelooft in de kracht van slimme architectonische details om ontwerpen naar nieuwe hoogten te tillen. Zijn reis door de architectuur heeft hem een solide basis gegeven in architectonische principes en het bouwbesluit, waarbij hij zijn vaardigheden heeft aangescherpt in het produceren van nauwkeurige architectonische tekeningen en het tot leven brengen van concepten.

Bij opZoom ziet Georgios een kans om zijn expertise te combineren met een team dat zich toelegt op het verleggen van de grenzen van architectonische mogelijkheden. Terwijl hij aan deze reis begint, kijkt hij er naar uit om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het creëren van ruimtes die standhouden en inspireren.

Terug

Over opZoom

De naam opZoom

Integraal & BIM

Werkwijze & meerwaarde