Mojdeh Masoumi


assistent ontwerper
[email protected]
026-3684270

Mojdeh Masoumi Msc. (1994) is geboren in Iran waar ze haar bachelor diploma in Architectuur behaalde. Daarna liep ze stage in India en in 2020 rondde ze haar master Architectuur af aan de KU Leuven in België. Ze heeft bij verschillende architectenbureaus in België en Nederland gewerkt.

Haar passie ligt op het snijvlak van architectuur en stedenbouw, waar context, historie en behoeften van de nieuwe functie samenkomen. Mojdeh beschouwt architectuur als een middel om betekenisvolle ruimtes te creëren die de kwaliteit van leven verbeteren, levendige sociale omgevingen koesteren en lokale economieën stimuleren. Ze is bijzonder gefascineerd door transformatie, het nieuw leven inblazen van bestaande stedelijke gebieden en structuren in plaats van ze te slopen.

Ze werkt graag aan uitdagende projecten en is bij opZoom aan het juiste adres om haar vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, met name op het gebied van sociale projecten en transformatie. Het indrukwekkende portfolio en de expertise van het bedrijf geven haar de kans om aan diverse projecten te werken en verder te groeien als architect. Om zo in de toekomst met nog complexere ontwerpopgaven aan de slag te kunnen gaan!

Terug

Over opZoom

De naam opZoom

Integraal & BIM

Werkwijze & meerwaarde