Stephen McConnell


assistent ontwerper
[email protected]
06-58013202

In 2008 behaalde Stephen McConnell MA. (1982) zijn Master Interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en in 2022 is hij opnieuw gaan studeren. Dit keer voor zijn Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst, ArtEZ, Arnhem.

Als interieurarchitect heeft Stephen zich voornamelijk gericht op de schaal van meubilair. Hij werkt direct met materiaal, techniek en vorm om te komen tot praktische en esthetisch aangename gebruiksvoorwerpen. De wens van de gebruiker staat altijd centraal. Stephen ziet het als zijn taak als ontwerper om die wens te vertalen in iets tastbaars waarbij zowel de functie als gewenste gevoel te beleven is.

De laatste jaren ontstond er bij Stephen de wens om te gaan ontwerpen op een grotere schaal. Na een pre-master bouwtechniek aan de Academie van Bouwkunst is hij daar in september 2022 begonnen met zijn Master Architectuur en gaan werken bij opZoom. Bij opZoom vindt hij een bureau dat waarde hecht aan participatie van alle betrokkenen en respect heeft voor de historische waarde van gebouw en omgeving. Een bureau dat gebouwen wil ontwerpen die kunnen worden ingenomen en uitgelegd. Daar wil hij graag aan meewerken, terwijl hij zich tot architect ontwikkelt!

Terug

Over opZoom

De naam opZoom

Integraal & BIM

Werkwijze & meerwaarde