Groene plannen in Nijmegen

Gisteravond hebben we tijdens een drukbezochte digitale bewonersavond onze plannen aan de Heemraadstraat in Brakkenstein, Nijmegen, toegelicht. Op het terrein van de voormalige Michaƫlschool en twee tennisvelden, aan de rand van de natuurgebied Heumersoord, gaan we 38 middeldure en dure appartementen realiseren. Zowel opZoom als de gemeente Nijmegen hebben natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen hoog in het vaandel staan. De twee woongebouwen komen mooi en zorgvuldig ingepast in het groen te liggen, en het gehele terrein wordt vergroend en qua biodiversiteit versterkt. Zo gaan we 2021 goed in!

Lees hier meer over de Heemraadstraat.

opdrachtgever
Brackenhof BV ism D&M Properties

ontwerp
Marie-Jeanne Sas en Martijn Kempkens mmv Marcel Plomp en Maikel Zanfrisco

project
nieuwbouw van 38 middeldure en dure huurappartementen inclusief 2 penthouses.

status
definitief ontwerp