21 mei 2024

Kopgebouw Schuytgraaf is geselecteerd voor de Heuvelinkprijs 2024!

We zijn met het Kopgebouw geselecteerd voor de Heuvelinkprijs 2024: de tweejaarlijkse Arnhemse architectuurprijs voor de beste nieuwbouw. Naast de vakjury horen we ook graag jullie mening.

Lees verder ›

13 mei 2024

Helend Heilaarstaete, Princenhage Breda

Hoe werkt dat eigenlijk, ontwerpen? Ruim 11.000m2 zorggebouw. Met zoveel wensen, eisen, randvoorwaarden, uitgangspunten. Zoveel verschillende belangen. Waar begin je?

Lees verder ›

9 april 2024

Van ontwerp naar realisatie

Vorige maand was onze interieurarchitect Mieke op bezoek bij interieurbouwer Gieskes om te kijken bij de productie van het vaste meubilair voor de Leemhof in Gendt. Hiervoor hebben we naast het exterieur ook het interieur tot in het kleinste detail mogen uitwerken.

Lees verder ›

15 maart 2024

Officiële opening Heilaarstaete Breda

Donderdag 14 maart heeft burgemeester Paul Depla samen met de bewoners specialistisch zorg- en wooncentrum Heilaarstaete geopend.

Lees verder ›

16 februari 2024

Een behouden vaart voor Pinta en Niña

Woensdag 14 februari waren we bij de feestelijke start bouw van Columbuspoort Almere. 36 appartementen in de twee poortgebouwen: Pinta en Niña.

Lees verder ›

9 februari 2024

vacature modelleur

opZoom architecten zoekt voor de technische uitwerking van een aantal mooie projecten een BIM modelleur!

Lees verder ›

5 februari 2024

Het Dominicanenklooster inspireert

We zijn geselecteerd om een toekomstvisie voor het Dominicanenklooster te Huissen te ontwikkelen. Het monumentale klooster is een gebouw dat inspireert en waar inspiratie wordt opgedaan.  Om de huidige stichting te citeren: “een open huis voor mensen om zich te bezinnen, bezield te raken en in beweging te komen” En dat doen jaarlijks vele bezoekers...

Lees verder ›

2 februari 2024

Het Basisplan voor het Gele Rijders Plein is vastgesteld

Het Arnhemse college heeft afgelopen dinsdag ingestemd met het Basisplan voor het Gele Rijders Plein. In dit door ons opgestelde plan wordt de rijksmonumentale AKU-fontein hersteld naar de oorspronkelijke staat, wordt het verankerd in de openbare ruimte, het omgrenzende openbaar gebied opgeknapt en de fietsenstalling beter ingepast...

Lees verder ›

23 januari 2024

Fijn oud worden in eigen wijk

In deze nieuwe aflevering in de serie ‘opZoom realiseert’ nemen we je mee in het ontwerpproces van Agnetenhof: een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie en somatische problematiek in Nijmegen. De architectuur is licht, het interieur verwelkomend en de omgeving groen en beschut. Agnetenhof: waar je je thuis voelt!

Lees verder ›

15 januari 2024

Nieuw: De Chopinstraat

Aan de Chopinstraat in Groesbeek staan 14 geschakelde éénlaagse woningen van Oosterpoort. Oosterpoort is voornemens deze woningen te slopen en hier appartementen voor terug te bouwen. Met de wens het aantal woningen op deze locatie te intensiveren hebben wij het ontwerp gemaakt voor een appartementen gebouw met 21 appartementen.

Lees verder ›

18 december 2023

Zeer Energiezuinig Pakket voor VvE De Grote Zwaan Nijmegen

Groot succes op de algemene ledenvergadering van de VvE Zwanenveld III in Nijmegen. Met een opkomst van 82% heeft 95% voor de zeer energiezuinige verduurzaming van appartementencomplex De Grote Zwaan in Zwanenveld, Dukenburg gestemd!

Lees verder ›

24 november 2023

Van Bunker naar Buitenhuis: De Ooggetuige

Pak de popcorn er maar bij: zaterdag 25 november is Folly De Ooggetuige te zien in Van Bunker naar Buitenhuis van omroep Gelderland. Kijk met onze collega Alissa mee op de bouw naar de plaatsing van het houten prefab casco en het zorgvuldig vastspijkeren van de gebeitste shingles. Om 17:15 te zien bij TV Gelderland en online al eerder op de dag. 

Lees verder ›

21 november 2023

Een nieuw stuk Zuiderveld-West

Sinds 2018 is opZoom bezig in Zuiderveld-West, Nijmegen. In opdracht van Van de Klok werken we aan 3 velden waarvan nu de 2e , voor Portaal, is opgeleverd: Zuiderveld 3C!

Lees verder ›

27 oktober 2023

Van Bunker naar Buitenhuis

Zaterdag 28 oktober lanceert Omroep Gelderland aflevering 1 van de 8-delige serie ‘Van bunker naar Buitenhuis'. In deze serie onderzoekt Cabaretier en presentator Patrick Nederkoorn de rijke geschiedenis van voormalig militair terrein Buitenplaats Koningsweg, aan de rand van Arnhem en de Hoge Veluwe...

Lees verder ›

13 oktober 2023

Een volgende stapsteen

‘Het leven aan de Rijn is fijn’ aldus Stichting Citymarketing Arnhem. Alleen dat komen bij de Rijn blijkt nog een hele opgave te zijn...

Lees verder ›

6 oktober 2023

De eerste steen is gelegd!

De renovatie en uitbreiding van De Leemhof in Gendt is gestart. Het buurthuis wordt stevig onder handen genomen en uitgebreid met meerdere functies waaronder een bibliotheek in de nieuwbouw...

Lees verder ›

12 september 2023

Agnetenhof verwelkomt haar eerste bewoners

Fijn oud worden in je eigen wijk, dat is het doel van de Agnetenhof in Lindeholt, Nijmegen. Het woonzorgcomplex met 45 tweekamerappartementen gaat kwetsbare ouderen met dementie of een somatische zorgvraag huisvesten...

Lees verder ›

11 september 2023

Feestelijke oplevering De Kijkers

Vijf september waren we bij de feestelijke oplevering van project De Kijkers aan de Whemedreef. De oplevering van het woongebouw ging samen met de onthulling van het kunstwerk ‘Birdman’...

Lees verder ›

5 september 2023

Open Monumentendag

Zaterdag 9 en zondag 10 september is het weer Open Monumentendag, met als thema ‘Levend erfgoed’. Vier van onze projecten staan dit jaar op de lijst: De Boulevard, de Nieuwe Kerk, de AKU-fontein en Wijkcentrum Bakermat.

Lees verder ›

1 september 2023

Geselecteerd!

We gaan in opdracht van Antares aan de slag met de transformatie van het voormalige ziekenhuis in Tegelen!

Lees verder ›

1 2 3 7