opZoom

opZoom is een architectenbureau (BNA) met een breed profiel dat gerund wordt door ervaren directie architecten Marie-Jeanne Sas MSc. en Johan Blokland MSc. en partnerarchitect Bastiaan Buurman MArch.

Het bureau richt zich op maatschappelijke opgaven in de sectoren wonen, zorg, dienstverlening en onderwijs. Een substantieel deel van de opgavenportefeuille bestaat uit herstructureren en herwaarderen van bestaand vastgoed waarbij duurzaamheid, inventiviteit en waarde van het erfgoed centraal staan.

De architecten van opZoom staan midden in de samenleving, zijn sociaal ge├źngageerd en gaan graag en voortvarend de open dialoog met hun opdrachtgevers en gebruikers aan. Sleutelwoorden hierbij zijn: empathie, visie en verbeelding. We zijn toegankelijk en gaan onbevooroordeeld het gesprek aan, op zakelijk en persoonlijk niveau. We opereren professioneel en integer en zorgen er te allen tijde voor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld en positief worden verrast.

opZoom is een compact en uiterst effici├źnt en flexibel werkend bureau met hoogopgeleide medewerkers en hoogwaardige samenwerkingsverbanden. We kunnen grote complexe plannen aan en waarderen tegelijkertijd de uitwerking op detailniveau. Het bureau opereert daadkrachtig, denkt proactief mee en laat zien binnen de randvoorwaarden ontwerpend te kunnen excelleren.

Over opZoom

opZoom

Integraal & BIM

De naam opZoom

Werkwijze & meerwaarde