De Boulevard genomineerd voor Willem Diehlpijs

Ons project De Boulevard is genomineerd voor de Willem Diehlprijs! De Arnhemse architectuurprijs voor de beste restauratie en transformatie. De 5 genomineerde projecten waaronder wij zijn door de vakjury bezocht en beoordeeld. Nu zijn jullie aan de beurt! Naast de vakjuryprijs wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen kan hier tot 6 juni. De winnaars worden die dag bekend gemaakt tijdens de Nacht van de Architectuur.

Stem hier op De Boulevard!
Voor meer projectinformatie zie De Boulevard

opdrachtgever
Bouwcombinatie Klok-Draisma en SPF Beheer bv

ontwerp
Johan Blokland en Christelle Oude Vrielink mmv Klaas Tuin en Marcel Plomp

project
Transformatie van een monumentale ambachtsschool naar een woongebouw met 40 lofts

status
Opgeleverd januari 2019