Langs op de Set!

De bouw van de parkwoningen van Wonen op de Set in de Waalsprong is sinds enkele maanden aan de gang. Afgelopen maand brak er een belangrijke nieuwe fase aan. De rechtstreeks uit de fabriek afkomstige houten prefab gevelelementen werden gemonteerd op de betonnen schil. Binnen de kortste keren werden de woningen voorzien van gevels. Ongelooflijk om te zien hoe de abstracte betonnen constructie binnen een dag transformeert in een woning!

De gevelelementen zijn het resultaat van een intensief, boeiend en leerzaam ontwikkelingstraject met de Klokgroep en Emergo Prefab. De op maat ontworpen minerale steenstrips zijn strak, hedendaags en met een vleugje speelsheid.

We kunnen niet wachten tot de luifels, bankjes en veranda’s gemonteerd worden en de bewoners kunnen gaan genieten van hun nieuwe woningen en parkachtige omgeving.

Het onderstaande filmpje van Emergo Prefab laat mooi het proces zien van de gevels van fabriek tot plaatsing.