Het Manifest van Walhalla, naar hernieuwde samenwerking

Marie-Jeanne: “Er staat ons het nodige aan woningbouwprogramma te wachten, goed als we elkaar weer weten te vinden, beste corporatiemensen en architecten! Op een inspirerende wijze vond met deze gedachte half november een gezamenlijke door de BNA en De Vernieuwde Stad georganiseerde bijeenkomst plaats in Theater Walhalla, Rotterdam, waar ik met circa 20 anderen aan deelnam. Er is het nodige in beweging. Corporaties gaan weer meer zelf ontwikkelen, zijn aan het innoveren. Architecten geven vorm aan toekomstbestendige woonconcepten, zowel op sociale vlak als qua duurzaamheid. Goed om hier (nog) intensiever samen in op te trekken, samen met gemeenten, ontwikkelaars, beleggers en bewoners. Onze ideeën voor een vruchtbare samenwerking zijn vastgelegd in het Manifest van Walhalla, met begeleidend filmpje. Kijk, lees, raak geïnspireerd en doe mee!”

Vanuit het samenwerkingsplatform De Vernieuwde Stad en de BNA.