De eerste steen is gelegd!

De renovatie en uitbreiding van De Leemhof in Gendt is gestart. Het buurthuis wordt stevig onder handen genomen en uitgebreid met meerdere functies waaronder een bibliotheek in de nieuwbouw. Dit rode bakstenen volume met antracieten kap wordt de eyecatcher van het vernieuwde dorpshuis. De vorm is al goed zichtbaar door de staalconstructie.

Woensdag waren Klaas, Mieke en Ronnie bij de feestelijke bouwhandeling waar wethouder Aart Slob de eerste steen legde voor de nieuwbouw. En nu gaat het hard! We kijken uit naar de oplevering februari 2024.

opdrachtgever
Gemeente Lingewaard

aannemer
Burgland Bouw

ontwerpteam  
Johan Blokland, Ronnie van den Wildenberg, Mieke Bloem, Klaas Tuin

project
uitbreiding buurthuis inclusief interieurontwerp bibliotheek en huiskamer

status
in uitvoering 2023