Evelien Abels


architect
[email protected]

Evelien Abels Msc. (1994) is in 2018 afgestudeerd aan de TU in Eindhoven in de disciplines architectuur en stedenbouw. Met haar afstudeerproject ging ze de uitdaging aan om een naoorlogse buurt in Amsterdam te verdichten en tegelijkertijd een prettige woonplek te ontwerpen. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende ontwerpbureaus met voornamelijk woningbouw- en gemixte opgaves in binnenstedelijke context.

Het liefst ontwerpt Evelien verrassende gebouwen met focus op menselijke maat en ontmoeting. Ze is breed geïnteresseerd en houdt zich bezig met het ontwerpen van stad en landschap tot gebouw en van woningplattegrond tot interieur. Een integrale benadering van al deze disciplines zorgt volgens haar voor een goed ontwerp!

Ook steekt ze graag de handen uit de mouwen en gaat ze aan de slag met verbouwen thuis of het maken van maquettes. Haar ideeën presenteert ze het liefste met een handschets. Bij opZoom hoopt zij samen met collega’s, opdrachtgevers en bewoners te gaan werken aan fijne, bijzondere, duurzame en sociale leefomgevingen.

Terug

Over opZoom

De naam opZoom

Integraal & BIM

Werkwijze & meerwaarde