Lynn van Gijzel


publiciteit en netwerk
[email protected]
06-86890886

Van jongs af aan wist Lynn van Gijzel BA. (1992) al dat ze naar de kunstacademie wilde. Alleen de richting was nog onduidelijk. Na de open dag van ArtEZ, Arnhem wist ze wat het moest worden: Graphic Design! In 2009 begon ze aan haar bachelor met de minor Design Critique. In deze minor lag de nadruk op het uitwerken van concepten en het visualiseren van verhalen.

In haar afstudeerjaar liep Lynn stage in Berlijn bij SLANG – studio for graphic design. Een bureau waar ze intensief meewerkte met het team en veel praktijkervaring opdeed. Ze werkte daar voor meerdere opdrachtgevers en ontwierp onder andere mee aan flyers, advertenties, graphics en een jubileumkrant voor het 100 jarig bestaan van een Russische bioscoop. Na deze veelzijdige stage mocht ze in 2013 haar bachelor diploma in ontvangst nemen.

Na de kunstacademie heeft Lynn werkervaring opgedaan als freelance designer en is ze werkzaam geweest als Visual Merchandiser. Om haar diensten als grafisch ontwerper te kunnen verbreden is ze in 2018 gestart met de vakopleiding fotografie van Fotoschool Statief.

Deze opleiding komt goed van pas in haar werkzaamheden voor opZoom, waar Lynn in 2019 begon als medewerker publiciteit en netwerk. Een veelzijdige functie waar ze onder andere zichtbaar is in het ontwerp van drukwerk, het bijhouden van social media en de website.

Terug

Over opZoom

De naam opZoom

Integraal & BIM

Werkwijze & meerwaarde