Bastiaan Buurman partner architect bij opZoom

Met veel plezier en trots maken Johan en Marie-Jeanne bekend dat per 1 januari 2022 Bastiaan Buurman partner is geworden en is toegetreden tot het management van opZoom architecten bv. Hiermee wordt de samenwerking die we 5 jaar geleden met elkaar zijn aangegaan een echte verbintenis. Een goede basis om het dit jaar 10-jarige opZoom, verder uit te bouwen.

Bastiaan is een architect in hart en nieren, die zich de afgelopen jaren bij opZoom verder ontpopt heeft als een ge├źngageerd ontwerper met oog voor esthetiek. Hij neemt het ontwerpteam mee in alle facetten van het vak en gaat een prettige werkrelatie aan met onze opdrachtgevers en gebruikers. Hij weet complexe projecten te realiseren en tegelijkertijd nieuw werk te genereren. Kortom, een partner en architect waar opZoom op kan bouwen!