Martijn Kempkens


junior architect
[email protected]
06-32149627

Martijn Kempkens MSc. (1992) werkt sinds 2017 bij opZoom waar hij is begonnen als assistent ontwerper en is uitgegroeid tot volwaardig architect. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in architectuur, de achterliggende techniek en de uiteindelijke bouw. Daarom startte hij in 2009 met de opleiding HBO Bouwkunde aan de HAN in Arnhem waar hij zijn bachelor heeft behaald. Vervolgens ging hij naar de TU Delft voor zijn Master Architectuur die hij met een studie naar de transformatie van een woningbouwproject middels de herontwikkeling van een bouwsysteem heeft behaald.

Bij opZoom heeft Martijn zijn architectentitel behaald door zijn beroepservaringsperiode te doorlopen, waar hij zich heeft ontwikkelt tot een allround architect die vakbekwaam is in het gehele ontwerp- en bouwproces. Mede dankzij zijn technische en architectonische achtergrond is hij inzetbaar binnen een groot en divers scala aan projecten.

Martijn is opZoom’s specialist van de verbeelding. Bij ieder project zijn we doorlopend bezig om het zo stedenbouwkundig, functioneel en architectonisch verantwoord mogelijk te ontwerpen. Het is dan ook belangrijk een project in deze fase zo goed en passend mogelijk te verbeelden en te presenteren. Martijn heeft zich in de verschillende presentatietechnieken weten te specialiseren en is mede verantwoordelijk voor het hoge niveau van onze artist’s impressions.

Terug

Projecten

Heilaarstaete Breda

Park Brackenhof Nijmegen

Agnetenhof Nijmegen

Groenpoort Veenendaal