Interieur

Specialisten

Interieur is net zo belangrijk als architectuur. Het is een ontwerpdiscipline waarbij het gaat om de vormgeving van de directe leefomgeving. Omgevingsfactoren leveren een grote bijdrage aan het welzijn van een mens. Wanneer een gebouw ook een zorgvuldig ontworpen interieur heeft, geeft dit een meerwaarde aan de beleving en het gebruik ervan. Dit is erg belangrijk; je brengt er dagelijks je tijd in door.

Wanneer je een ruimte of gebouw binnenstapt, wordt je als gebruiker al direct beïnvloed door het interieur. Wat voor een gevoel krijg je erbij? Welke kant ga je op? Alles wat je op dat moment ziet, hoort en ervaart, heeft effect op jouw gevoel en gedrag in het gebouw.

Interieur zetten we op verschillende gebieden in. Zo is routing erg belangrijk in een gebouw. Door deze logisch en functioneel te maken, zorg je ervoor dat de gebruiker zich goed kan oriënteren. Dit kan door kleuren en materialen in te zetten, maar ook door duidelijke zichtlijnen te creëren. Daarnaast is een functionele en ruimtelijke indeling erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het gebruik en de beleving van een gebouw optimaal is. De beleving van een ruimte wordt daarnaast grotendeels bepaald door het inzetten van materialen, kleuren, meubilair en verlichting. Hiermee kun je een bepaalde uitstraling of identiteit neerzetten.

TerugProjecten

Heilaarstaete Breda

ZZG Herstelcentrum Park Dekkerswald Groesbeek

Villa Feline Nijmegen

Nieuwe Kerk Arnhem