Christelle Oude Vrielink


projectarchitect
[email protected]
06-10378796

Christelle Oude Vrielink-Sanfilippo D.P.L.G, geboren in 1974 in Grenoble (Frankrijk) waar ze ook haar architectentitel heeft behaald. In 1999 is Christelle afgestudeerd en in 2000 verhuisd naar Nederland. Sinds 2013 werkt zij met veel plezier bij opZoom.

Het allermooiste aan haar beroep vindt Christelle de creatieve uitdaging en de uitwisseling van ideeën. Haar belangrijkste inspiratiebron zijn de mensen: opdrachtgevers, bewoners en andere betrokkenen. Hun ideeën en wensen vormen zowel het vertrek- als het eindpunt. Deze samenwerking is een langdurig en intensief traject waarbij zorgvuldigheid en een open blik voorwaarden zijn voor een resultaat waar iedereen gelukkig mee is.

Christelle kenmerkt zich door haar analytisch en conceptueel vermogen, gevoel voor esthetica en oplossingsgerichtheid. Zij zoekt steeds de connectie tussen architectuur, stedenbouw en omgeving.

Als specialist op het gebied van verdichten staat Christelle voor een grote uitdaging: de behoefte aan woningen is groot en blijft groeien. Om ons landschap te beschermen is verdichting noodzakelijk door lege plekken in steden en dorpen te benutten, door herbestemming of herontwikkeling van oude industriegebieden, door leegstaande panden nieuw leven in te blazen en stadsuitbreidingen verdichten door nieuwe concepten. Christelle heeft de nodige expertise ontwikkeld op dat gebied. Voorbeelden hiervan zijn de projecten: de Boulevard, de beneden- en bovenwoningen van het Lookwartier en het Saronixterrein te Doetinchem, de Koepelgevangenis in Arnhem en de studie naar xxs-woningen.

De belangrijkste plaats in ons leven is thuis. Een fijne woning draagt bij aan het welbevinden van de bewoners. Ieders woon- of gebruikerswens is verschillend. Christelle heeft in de afgelopen jaren een waaier aan woonconcepten mede ontwikkeld. Dit is een creatief en doorlopend proces dat steeds opnieuw wordt afgestemd op nieuwe wensen en behoeften. Voor starters, gezinnen, alleenstaanden, minder validen, ouderen met of zonder zorgbehoefte en mensen die wonen en werken willen combineren, is er een passend concept.

Terug

Projecten

Heilaarstaete Breda

De Boulevard Arnhem

Koepelgevangenis Arnhem

De Kijkers Arnhem